divendres, 16 de gener del 2015

EXCURSIÓ A LA FÀBRICA DANONE

El dimecres 14 de gener, els xiquets de 3r i 4t de l'escola "San Agustín " de Castelló, es van alçar del llit amb moltes ganes d'anar a l'escola i es que aquell dia els esperava un apassionant viatge.

En arribar a l'escola, van anar al lavabo i es van preparar per eixir immediatament amb l'autocar en direcció València. Després d'hora i mitja de viatge van arribar a la fàbrica DANONE però abans d'entrar havien d'agafar forces per això van anar a un parc fabulós que hi havia prop d'allà. Amb la panxa ben plena seria més fàcil aprendre els secrets d'Isaac Carasso, metge inventor de la marca DANONE, ja que, va fer que tots els espanyols gaudirem de les propietats beneficioses del iogurt.
Una vegada dins de la majestuosa fàbrica, van aprendre, van jugar, es van disfressar i fins i tot van menjar alguns dels productes que es produeixen allí.

Finalment, amb tant de rebombori als nostres intrèpids aventurers els va tornar a entrar gana i com no podia ser menys, van anar a un SUPER PARC on s'ho van passar genial abans de tornar a l'escola.

Penseu que tornaran a anar d'excursió?

Cliqueu la foto per vore més imatges de l'excursió.
Fes clic per vore les imatges de l'excursió


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada